Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra

Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra

649.90kr

Quick Overview

Köpa billig Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt Duracell på nätet.

Hitta billigaste och bästa priset

Köpa billig Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt Duracell på nätet. Energieffektiv LED-solarlampa för utomhusbruk LARRY i praktiskt set om fyra En vacker orienteringsbelysning för utomhusbruk är solarlampan LARRY. Lamphuvudet är tillverkat av satinerat glas och lampans stomme består av rostfritt stål. På så sätt motstår lampan fuktigt väder. Genom sin ovala form och designen i borstat nickel fungerar lampan under dagtid som dekorativt tillbehör vid kanten av vägar eller i trädgården. Placeringen är enkel tack vare ett praktiskt jordspett. Vid skymningens inträde ger LED-lampan mjukt ljus med en strömstyrka på 5 lumen. Om solarlampan är optimalt placerad och utsätts för solstrålning länge kan den lysa i upp till 8 timmar och hindra att man snubblar på kanter och annat. Ett NI-MH-AA-batteri ingår i leveransen. Solarlampan är utrustad med skyddsklass IP44 och ger säker belysning utan strömkostnader. Den innehåller en LED-lampa på 900 mAh. Typ av ljuskälla inklusive: LED Lampen Ljuskälla: 1 x LED Inklusive ljuskälla: Inklusive Antal ljuskällor: 1 LED fastmonterat: Ja Ytterligare LED inklusive: Nej Ytterligare LED utbytbara: Nej

Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra

Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra

Jämför och hitta billigaste pris!

Hitta billigaste Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra på nätet upp till 70% billigare jämfört med vanliga butiker!

Din guide till billigaste pris