Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm

Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm

3,891.90kr

Quick Overview

Köpa billig Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt EGLO på nätet.

Hitta billigaste och bästa priset

Köpa billig Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt EGLO på nätet. Rätlinjig taklampa Cardito med Asfour-kristall av hög kvalitet, LED Pendellampan Cardito är en energibesparande taklampa med glittrande Asfour-kristallen för en inredning med strålglans. Tack vare den praktiska hisspendeln är det lätt att ställa in taklampan i höjdled och därigenom anpassa den till många olika belysningsbehov. Cardito har en vacker förkromad metallram i glänsande utförande. Inuti ramen sitter en rad energibesparande LED-ljus. Dessa bestrålar de många Asfourkristallerna av hög kvalitet och bidrar till glansfull illuminering av t.ex. matbordet. Ljuset speglar sig mångfaldigt i Asfourkristallerna innan det strålar ut i rummet. Lampan finns i två storlekar. Typ av ljuskälla inklusive: LED Lampen Ljuskälla: LED Inklusive ljuskälla: Inklusive Watt: 24 Energiklass: A++ – A LED fastmonterat: Ja Ytterligare LED inklusive: Nej Ytterligare LED utbytbara: Nej

Taklampa Cardito av Asfour-kristall

Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm

Jämför och hitta billigaste pris!

Hitta billigaste Taklampa Cardito av Asfour-kristall, med LED,70 cm på nätet upp till 70% billigare jämfört med vanliga butiker!

Din guide till billigaste pris