Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot

Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot

453.90kr

Quick Overview

Köpa billig Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt EGLO på nätet.

Hitta billigaste och bästa priset

Köpa billig Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot Online, Köpa billiga Fri frakt. jämför pris på olika typer av bästa och billigt EGLO på nätet. Rineiro – en effektfull bordslampa med speciell fot Genom den speciella utformningen av foten blir bordslampan Rineiro ett prydande blickfång i rummet. Som en bukig flaska är det tonade glaselementet format och det står på en tallriksliknande, förkromad metallfot och omger metallstaven i mitten. Den lätt strukturerade skärmen hos bordslampan Rineiro består av grå textil. Inte bara valet av material och utformningen gör bordslampan Rineiro till en prydande extra ljuskälla för många rum, även möjligheten att utrusta den med LED-lampor eller energisparlampor är ett argument för denna lampa. Typ av ljuskälla inklusive: Glühlampen Ljuskälla: 1 x 40 W Inklusive ljuskälla: Ingår ej Watt: 40 Antal ljuskällor: 1 Energiklass: A++ – E LED fastmonterat: Nej Ytterligare LED inklusive: Nej Ytterligare LED utbytbara: Nej

Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot

Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot

Jämför och hitta billigaste pris!

Hitta billigaste Fascinerande bordslampa Rineiro med glasfot på nätet upp till 70% billigare jämfört med vanliga butiker!

Din guide till billigaste pris